Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Boudoir

Sensueel en verleidelijk: een boudoir fotoshoot. Foto’s in je (bruids)lingerie als cadeau voor je aanstaande man. Bijvoorbeeld een dag van jullie trouwen, dat maakt het wachten extra spannend.

Of gewoon als verrassing voor jezelf omdat je lekker in je vel zit. De shoot fotoshoot kan bij jou thuis gehouden worden, in jou eigen vertrouwelijke omgeving. Weet je een mooiere locatie of ruimte, dan gaan daar heen.

De prijs van een boudoir shoot bedraagt € 289,-. Je ontvangt dan tussen de 20 en 30 foto’s. Uiteraard mooi bewerkt.

Boudoir shoot als onderdeel van jullie bruidsreportage

De fotoshoot hoeft overigens niet op een andere dag gehouden te worden. Het kan namelijk ook onderdeel zijn van de bruidsreportage op de trouwdag zelf. Het visagie gedeelte van een bruidsreportage is sowieso een bijzonder mooie fase om vast te leggen. Het is dan een kleine moeite om wat extra tijd uit te trekken voor mooie boudoir foto’s. Check de voorbeeld foto’s in onderstaand album.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist