Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Bruidsfotograaf Kasteel Maurick

Willen jullie toevallig ook trouwen in een romantisch kasteel dicht in de buurt van Den Bosch. Dan is Kasteel Maurick in Vught een goede keus. Het kasteel bied een schitterend decor voor een bruidsreportage. De fotoreportage van Maurice en Sandra werd een mix van chique en onbevangen. Met in de salon een stijlvolle boudoir fotoshoot en een whiskey voor de heren. Je snapt al, dit werd een héle leuke trouwdag!

Bruidsfotograaf Kasteel Maurick

Maurick is een belevenis, een stijlvolle plek om te trouwen. Het kasteel ligt op een klein eilandje aan de rivier De Dommel. Het is een klein natuurgebied met klassieke lanen waar bruidsparen tijdens de fotoshoot heerlijk kunnen wandelen. En wanneer het non-stop regent kunnen ook binnen in de salons foto’s worden genomen. Voor een bruidsfotograaf is dat heerlijk werken. Bovendien zijn bruidsparen verzekerd van extra gevarieerde trouwfoto’s.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist