Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Bruidsfotograaf Limburg

Het is en blijft een voorrecht om bruidsfotograaf te mogen zijn want deze keer ging de reis richting Zuid Limburg. Het bruidspaar had overnacht op Château St. Gerlach. Na de visagie van Hanneke werd de trouwdag voortgezet op Château Neercanne. Nog zo’n topper. Wél werd het een regenachtige dag, maar een beetje bruidsfotograaf weet ook daar mee om te gaan. Dit soort fotoalbums laat ik dan ook graag zien. Mooi weer fotograaf zijn is namelijk niet zo’n kunst. Omdat we een vrolijke trouwreportage wilden maken leek ons het thema “spiegelbeelden” wel wat. En daar hoort natuurlijk een glas wijn bij. Dat paste namelijk wel bij de sfeerimpressie van deze trouwdag 🙂

Bruidsfotograaf Limburg | Château Neercanne & Château St. Gerlach

Beide locaties worden aangeboden door familiebedrijf Oostwegel. Bruidsparen krijgen zo de mogelijkheid om beide locaties met elkaar te combineren. We begonnen deze dag dan ook met de visagie in Château St. Gerlach. Gelegen in het Limburgse kerkdorp Houthem, een romantische setting in het Geuldal. In de twaalfde eeuw gebouwd als klooster, in de negentiende eeuw omgebouwd tot kasteel. Einde van de ochtend reden we vanuit Gerlach verder naar het sfeervolle sterrenrestaurant Château Neercanne. Een 17e-eeuws barokkasteel in het Jekerdal. Vlak bij Maastricht, niet zo ver weg van de grens met België. Hier vond de huwelijksceremonie plaats. Daarna een overheerlijk diner. Door het regenachtige weer konden we lange tijd niet naar buiten. Tussen de bedrijven door, bij droog weer, hebben we in de buitenlucht nog snel wat foto’s kunnen maken. Hieraan gaat een goede voorbereiding vooraf, een klusje voor de bruiloft fotograaf. Ondertussen kan het bruidspaar lekker doorgaan met borrelen. Eenmaal droog krijgt het bruidspaar een seintje voor een korte fotoshoot. In 15 minuten tijd maken we dan de gewenste foto’s. Dit hebben we later nog eens over gedaan.

En zo werd het, hoe dan ook, een ge-wel-dig dagje bruiloft. En zo kom je als bruidsfotograaf nog eens ergens. Zowel Château Neercanne als Château St. Gerlach zijn echt een aanrader. Limburg, hopelijk tot snel!

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist