Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Bruidsfotograaf op kasteel Ammersoyen

Gebouwd rond 1300, dus echt ontzettend gaaf om een dag lang de bruidsfotograaf op kasteel Ammersoyen te mogen zijn. Een op en top romantische trouwlocatie! Om de liefde van Lennert en Giesje op originele wijze te visualiseren leek het ons een leuk idee om het bruidspaar in het bootje te laten stappen. Letterlijk dus. Wanneer je naar de foto kijkt in onderstaand album, dan lijkt het alsof de foto pal na zonsondergang genomen is. Echter, dit is niet zo. Gewoon ergens in de middag. De onderbelichting van de camera zorgt voor het twilight effect. Alsof ze met volle maan in het bootje zitten. Achter de struiken staat een flitser opgesteld die het bruidspaar extra belicht. Wanneer een huwelijksdag op 1 locatie plaats vind heb je alle tijd om dit soort scènes voor te bereiden. Ondertussen kan het bruidspaar lekker doorgaan met borrelen.

Bruidsfotograaf op kasteel Ammersoyen

Het kasteel is zo’n beetje het best bewaarde kasteel van Nederland. Weliswaar gelegen in Gelderland, maar op slechts een steenworp afstand van Den Bosch. In een prachtige natuurgebied op slechts 10 minuten van de A2.

Het Koetshuis van het kasteel is een tweede feestlocatie op het kasteelterrein. Een wat meer trendy locatie met de bekende Hutten als huiscateraar. Lennert en Giesje kozen voor het Koetshuis en hun huwelijksvoltrekking vond plaats in de prachtige binnentuin. Met uitzicht op het kasteel. Voor bruidsparen die willen trouwen op een bijzondere trouwlocatie is dit je kans. En voor mij als bruidsfotograaf niet bepaald een onaangename plek om te mogen werken! Dit soort plekken, daar kan een trouwfotograaf zich eindeloos uitleven. Voor de fotoshoot hoeven we ons niet te verplaatsen. En bij mooi licht maken we tussendoor even snel een foto. De architectuur, de tuin, de natuur en de passerende luchten zijn werkelijk subliem. Allemaal bruikbare elementen voor het maken een unieke, sprookjesachtige bruiloft reportage.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist