Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Bruidsreportage Oirschot, Landgoed Baest

Zijn jullie op zoek naar een bruidsreportage in de regio Oirschot? Onderstaand album laat foto’s zien van een paar hele leuke trouwlocaties. Jorrin had de laatste weken voorafgaand aan de bruiloft met pijn in zijn rug op bed gelegen. Het was te kort dag om de trouwerij nog te kunnen verzetten. Pijnstillers, wat losse kleding en een gezonde dosis optimisme maakten veel goed. Petje af dus voor de bruidegom. En natuurlijk ook voor Marieke, die net als Jorin zo lekker zichzelf was. We kijken terug op een leuke, gemoedelijke trouwdag. Noord Brabant op zijn best. Geniet van deze vrolijke trouwfoto’s:

Bruidsreportage Oirschot, Landgoed Baest

Deze trouwdag begon met een korte fotoshoot in het authentieke Oirschot. Het grootste deel van de tijd bracht het bruidspaar door bij trouwlocatie Landgoed Baest in Oostelbeers. Eveneens gelegen in de gemeente Oirschot, tussen Tilburg en Eindhoven. Het landgoed is zo’n 500 hectare groot, grotendeels bos, weiden en waterpartijen. Twee pittoreske plekken op een steenworp afstand bij elkaar vandaan. Een mooie combinatie voor bruidsparen die graag willen trouwen in de Kempen. De fotoreportage eindigde uiteindelijk bij het diner op feestlocatie De Stapperij in Spoordonk. Deze is gelegen net buiten het dorp, naast een golfbaan. Ook een aanrader.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist