Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Bruidsreportage

In dit album trouwfoto’s van een bijzondere bruidsreportage in de gemeenten Boxtel en Vught. Koen Jan en Jutta zijn plaatsgenoten. Hun bruiloft vond plaats op een ontzettend hete zomerdag. Een beetje zenuwachtig was ik wel. Dit was namelijk mijn eerste bruidsreportage. Het idee was om in de ochtend een originele fotoshoot in scène te zetten.

Bruidsreportage Vught Boxtel inclusief originele loveshoot

De ceremonie werd gehouden in het voormalig gemeentehuis van Vught. De trouwzaal, het romantische fontein en de trappen maken van deze trouwlocatie het ideale decor voor trouwfotografie. Omdat we, zogenaamd dan, in Vught autopech hadden moest het bruidspaar zich haasten om op tijd te komen op hun bruiloft. Dat verliep niet zonder slag of stoot. De trouwjurk en pak gebruikt tijdens de fotoshoot waren geleend van vrienden. En dat was maar goed ook! Eerst mistte het bruidspaar de trein waarop zij besloten de kortste weg te nemen. Letterlijk dan. Weilanden, hekjes en zélfs water passeren de revue van deze unieke fotoreportage.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist