Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Trouwfeest

Tijdens een trouwfeest gaan alle remmen los. Als het goed is. Ideaal voor het nemen van vrolijke, spontane trouwfoto’s. Tijdens de openingsdans straalt het bruidspaar natuurlijk op en top. De DJ speelt hier op in en de swing zit er goed in. De gasten zijn fris en gaan graag op de foto. Anderen hebben het niet eens in de gaten (de fotograaf profiteert). Een trouwfeest levert altijd zulke leuke, grappige plaatjes op. Een goede trouwfoto laat de sfeer op de achtergrond duidelijk zien. Dit i.p.v. een donkere achtergrond doordat er te hard word geflitst. Ook al is de foto scherp, zulke trouwfoto’s missen de benodigde sfeer. In onderstaand album genoeg voorbeelden van sfeerimpressie. Sommige foto’s zijn genomen tijdens de feestavond in het voormalig ketelhuis op Strijp-S in Eindhoven. Andere tijdens een fotoreportage op Beachclub Sunrise bij Aquabest.

Tip: een fotoreportage van het trouwfeest als cadeaubon

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist