Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Bruiloft fotograaf Strijp-S

Op Strijp-S heeft de stad een inhaalslag gemaakt met oude cultuursteden. Er is veel intact gehouden en dat maakt Strijp-S een bijzondere locatie voor het maken van een trouwreportage of fotoshoot. Oude fabriekshallen zijn omgetoverd tot feestzalen en ook buiten is de sfeer overal aanwezig. Er is een bijzondere draai gegeven aan het stedelijke karakter. Dat maakt de trouwfoto’s gemaakt op deze unieke fotolocatie totaal anders dan wat we gewend zijn. O ja. De eerste 2 foto’s in dit album zijn genomen op dezelfde trap.

Bruiloft fotograaf Strijp-S Eindhoven

Voor wie gaat trouwen: Sfeervolle trouwlocaties op Strijp S zijn Caffee Allee in de apparaten fabriek. Het Ketelhuis en de Pastry Club in de oude machine kamer. Alle drie zijn eveneens subliem voor een fotoreportage van de feestavond. Een stukje verderop zit Piet Hein Eek. Een gave plek voor een bruidspaar om te slapen is het Blue Collar Hotel aan het begin van Strijp-S. Deze zit meer richting de binnenstad. Allemaal plekjes waar een bruiloft fotograaf zich he-le-maal kan uitleven. De getoonde trouwauto werd gehuurd bij http://www.jouwtrouwauto.nl/trouwfotograaf/ .

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist