Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Herfst bruiloft

Eind september Klooster Bethlehem, een op en top herfst bruiloft. Op enkele minuten na had het non-stop geregend. Des te meer is deze bruidsreportage een geschikt voorbeeld om te laten zien dat je als trouwfotograaf ook zonder zon goed uit de voeten kunt.

Hans en Natasja konden hun geluk niet op. Dus ook tijdens de ceremonie hielden we het niet droog. We zagen een lach en een traan. Tranen van geluk. Het is altijd leuk om te zien wanneer bruidsparen lekker zichzelf zijn. Bovendien levert dat mooie trouwfoto’s op:

Herfst bruiloft, waarom niet?

De komende jaren zullen bruidsparen steeds vaker kiezen voor een herfst bruiloft. Net als in de winter bieden trouwlocaties kortingen aan. En geloof het of niet, de afgelopen jaren schijnt de zon vaker in de herfst dan in de lente. De kleuren zijn bovendien prachtig én de zon staat heel de dag laag. Dat laatste maakt het licht zo zacht en mooi. Daardoor kun je ook midden op de dag prachtige foto’s nemen. Afgelopen herfst heb ik in mijn woonplaats Boxtel flink wat fotoshoots mogen maken. De foto’s bekijk je hier.

Mocht het regenen, dan is het inzetten van extern licht de oplossing. Natuurlijk willen we zon maar ons “nieuwe klimaat” werkt niet altijd mee. Door zelf de zon te creëren kan ik elk bruidspaar de garantie geven voor het slagen van hun trouwreportage.

Klooster Bethlehem, in Haren bij Oss, is niet alleen mooi aan de buitenkant. Ook de binnenkant is buitengewoon sfeervol. Uiterst geschikt ook voor het doen slagen van een bruidsreportage. Daarbij mijn complimenten voor de medewerkers van Cateringbedrijf Hutten. Zij weten het interieur om te toveren tot iets speciaals. En dat allemaal in de gewenste kleuren van het bruidspaar. Een top trouwlocatie.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist