Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Prewedding loveshoot

Een prewedding loveshoot als verloving fotoshoot. De fotosessie wordt gemaakt op een andere dag dan de trouwdag zelf. Zo zouden we naar een bijzondere locatie kunnen rijden. We zijn nu niet gebonden zijn aan een tijdschema. En bij regen verzetten we de shoot gewoon naar een andere dag. Hieraan zijn géén extra kosten verbonden. De genomen foto’s kunnen door bruidsparen gebruikt worden voor bijvoorbeeld de trouwkaart of als aankondiging van de bruiloft op Facebook. Of om te laten zien op een groot scherm op de trouwdag zelf.

Trash the dress fotoshoot

Of toch liever een fotoshoot op een dag NA de bruiloft? Dit heet een trash the dress fotoshoot. Gewoon omdat het kan. Het maakt namelijk niet meer uit als de jurk vies word. Na de shoot kunnen de kleren richting stomerij.

Prijs: €289,-.

Tip: Een prewedding loveshoot als cadeaubon

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist