Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Trouwen in de herfst

Het werd een zonnig dagje Limburg, uitermate geschikt om te trouwen in de herfst. Want wie wil er nu niet trouwen tussen al die kleurenpracht. Zit het weer tegen dan is het nog steeds een vrolijke boel. Schijnt de zon wél dan krijg je de herfst in zijn lentetooi. Oftewel de mooiste tijd van het jaar om trouwfoto’s te maken. De zon blijft heel de dag laag aan de hemel staan, wat zorgt voor mooi en diffuus licht.

Bruiloft fotograaf zijn is best een roeping. Je werkt op zulke prachtige plekjes, écht te-gek. En zo kom je nog eens ergens. Ik beschouw dat dan ook als een voorrecht. Vaak zijn de trouwlocaties bijzonder sfeervol en de mensen om je heen zijn vrolijk en uitbundig. Plus Andries en Carola waren een geweldig koppel. Wat hebben we toch gelachen. Zij kunnen terugkijken op een sprookjesachtige dag.

We begonnen redelijk vroeg in de ochtend. De oom van Andries beschikte over een paard met wagen. Geweldig vervoermiddel, traag, maar wél fotogeniek. Onder luid geluid reden we richting Heythuysen, waar de ceremonie plaats vond in een klein pittoresk kerkje. De weergoden waren met ons want tijdens de ceremonie streek het licht sfeervol naar binnen. Ook de architectuur hielp een handje. Eenmaal buiten de kerk wachtte ons goed geluk. De vader van Carola hield namelijk kippen. Dus ditmaal geen duif de lucht in maar een witte kip. En ook die kunnen vliegen!

Na de ceremonie karren we door richting landgoed kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch, Midden Limburg. Een soort van kasteelboerderij waar het lijkt alsof de tijd er heeft stil gestaan. Deze trouwlocatie is echt een aanrader voor ieder bruidspaar. Er zijn romantische bruidssuites en het huwelijksdiner is klasse. Het kasteel leent zich uitstekend voor een bijzondere bruidsreportage. De hoofdburcht heeft een fotogenieke ridderzaal. En ehm… de binnenplaats is erg sfeervol, maar let wel een beetje op met bomen klimmen! 🙂

Trouwen in de herfst: zacht licht en volop kleuren

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist