Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Trouwfotograaf Chateau Neercanne & Gerlach

De geluksdag van Stefan en Marjon ging van start op Château St. Gerlach en werd voortgezet op Chateau Neercanne. Beide behoren inmiddels tot mijn favoriete locaties om een bruiloft te fotograferen, zo mooi!

De trouwdag begon in Chateau St. Gerlach waar het bruidspaar overnachtte in het voormalige pachthof. De kamer was voorzien van uitzicht over het fraaie Geuldal. Zoals gewoonlijk begon ik de dag met links en rechts een beetje etaleren en de stoel van de bruid te verruilen voor een plekje in het mooie licht. Alles voor de foto!

Dit beloofde een topdag te worden. Het hotel is namelijk uitgerust met een sfeervolle lounge en een gezellige bar 🙂 En dat betekend uiteraard cognac en passende glazen scoren door de fotograaf… uiteraard bedoeld voor de fotosessie. De mannelijke variant van de visagie scène!

Rond te middag vertrokken we richting Chateau Neercanne. Een sprookjesachtige setting vlak buiten Maastricht tussen de wijngaarden aan de grens met België. Een terrassenkasteel in barok stijl en heeft een eigen wijngaard, waar rode wijn wordt geproduceerd. Plus het is een sterrenrestaurant. Vanaf het immens grote balkon was het genieten van de vergezichten over het Jekerdal. Kortom een waanzinnig decor voor een trouwdag. Met als kers op de taart sterrenkok Hans Snijders en zijn team. Chateau Neercanne bood ons aan een rondje te rijden met hun kever cabrio. Bij cabrio denk ik gelijk aan boven op de achterbank zitten, gas geven en actiefoto’s maken. En vooral niet remmen..

Op slechts 2 dagen voor de bruiloft ontstond een brand in het grottenstelsel aan de achterzijde van het chateau. De voortwoekerende brand verhinderde de ceremonie in de beroemde wijnkelder. Maar het fantastische personeel wist met dit alles perfect om te gaan. De ceremonie vond plaats op het enorme terras met sprookjesachtig uitzicht op het dal met Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar / bevlogen verteller. Bekend uit de tv serie Divorce. Later op de dag kwam RTL 4 nog langs vanwege de brand en werd het bruidspaar nog geïnterviewd wat dezelfde avond nog te zien op het journaal.

Het werd dus inderdaad een onvergetelijke topdag!

Enjoy the pics..

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist