Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Trouwfotograaf kasteel Henkenshage

Als bruidsparen mij vragen of ik hun trouwfotograaf wil zijn op Kasteel Henkenshage hoef ik niet lang na te denken. Sint-Oedenrode is bijna een thuiswedstrijd en het kasteelpark is pittoresk. De architectuur, het interieur en de lichtinval tezamen zijn fotogeniek. Een goede keus van Peter en Denise om dit kasteel te kiezen als decor van hun trouwdag. We begonnen de dag in het hippe Art Hotel Eindhoven (Inntel Hotels Art Eindhoven). Vanuit daar liet het bruidspaar zich met een Cadillac richting Sint-Oedenrode rijden. De pret zat er inmiddels goed in en zoals vaker kon ik het niet laten om vanaf de vluchtstrook een paar foto’s te maken. Niet écht verstandig nee. Maar een beetje bruiloft fotograaf doet alles voor het mooie plaatje, zullen we maar zeggen. Toch?

Trouwfotograaf Kasteel Henkenshage

De uitdaging van het kasteel zelf is dat op bepaalde tijdstippen het licht heel mooi is en op andere tijden juist weer niet. Wie de baan van de zon goed observeert, kan daarmee de tijdstippen van het mooie licht anticiperen. Tijdens deze bruidsreportage hebben we daar handig gebruik van gemaakt. Gewoon door tijdens de bruidsreportage een paar extra momenten van 15 minuten fotoshoot in te lassen. Door de goede samenwerking kon deze fotoreportage op sprookjesachtige wijze worden vastgelegd.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist