Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Trouwfotograaf Utrecht

Ruim een jaar voor aanvang deze bruiloft werd ik gebeld door Moenier en Melissa met de vraag of ik hun trouwfotograaf in Utrecht wilde zijn. Met als trouwlocaties Slot Zuylen en De Nonnerie in Maarssen. Het bruidspaar was leuk en de locaties leken me prachtig. Dan wil ik graag een stukje rijden.

Trouwfotograaf Utrecht | Slot Zuylen / De Nonnerie Maarssen

De visagie ging van start in het sfeervolle oude grachtenpand van hotel De Nonnerie in het gezellige centrum van Maarssen, vlak bij Utrecht. Het was de uitdaging om de typische sfeer en alle details eromheen zo relaxt en stijlvol mogelijk neer te zetten. Daarvoor hebben we gebruik gemaakt van de schaarse lichtinval vanuit de kleine ramen. Een kopje thee en een sprongetje op bed deden de rest.

De fotoshoot en ceremonie vonden plaats op Slot Zuylen in de gemeente Oud Zuylen. Een stukje verderop. Wederom een mooie uitdaging voor mij als trouwfotograaf want de lichtomstandigheden zijn hier allesbehalve gunstig. De ceremoniezaal was donker maar dankzij het gebruik van statieven kon deze sfeer prima intact worden gehouden. Juist dat doet het goed met trouwfoto’s. Het werd verder een regenachtige dag. Voor de fotoshoot hebben we daarom gebruik gemaakt van externe lichtbronnen. Op die manier creëer zelf je het zonlicht.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist