Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Trouwfotograaf

Een week voor deze bruiloft werd ik gebeld door Nicholas en Annelie, of ik hun trouwfotograaf wilde zijn. Het zou gaan om een documentaire bruidsreportage, zonder speciaal ingelaste fotoshoot. Oftewel improviseren, no more. Natuurlijk kon dat. Sowieso, bruidsparen die een hekel hebben aan poseren kunnen kiezen voor een fotoreportage zonder fotoshoot. En waarom ook niet? Wanneer ik hen tussendoor een hint toe riep was het zaak om ervoor te zorgen dat het bruidspaar niet de tijd kreeg om te poseren. Op die manier “overkwam” de reportage het bruidspaar, zonder al teveel te worden afgeleid. Ook op deze manier maak je een geslaagde fotoreportage. Meer informatie hierover is te lezen onder dit album.

Trouwfotograaf Boxtel Eindhoven

De ceremonie van deze trouwdag vond plaats in de trouwzaal van het kleine protestante kerkje in Boxtel. Het leek me een goed idee om 1 van de 2 camera’s op een statief te plaatsen. Met als doel om overzichtsfoto’s te maken. Eenmaal een mooie compositie gemaakt heb ik de instellingen van de camera op slot gezet. Vervolgens heb ik iemand uit het publiek gevraagd om met een afstandbediening foto’s te maken zodra de bruid en bruidegom het kerkje zouden binnen lopen. Zodoende kon ik met mijn tweede camera en telelens close-up foto’s van het bruidspaar. Deze werkwijze maakt 2 fotografen overbodig. Plus je loopt elkaar nooit in de weg. Na de huwelijksvoltrekking namen we de trein naar het ketelhuis op Strijp-S in Eindhoven. Daar wachtte een heerlijk diner in een mooie industriële setting. De fotoreportage eindigde bij de openingsdans van de feestavond.

Voor wie het nog niet wist, Boxtel is mijn woonplaats. En omdat dit kerkje een prima locatie is voor de ceremonie nog even een tip. Voor wie hier wil trouwen kan terecht op deze website.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist