Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Winterbruiloft

Omdat de zomers niet meer garant staan voor zon is een winterbruiloft zo gek nog niet. Fotografie is een spel van licht waarbij met name in de zomer de lichtomstandigheden overdag lastig kunnen zijn. In de winter, daarentegen, staat de zon heel de dag laag en blijft het licht altijd zacht. Het maakt dan ook niet meer uit hoe laat we een fotoshoot inplannen.

Bruidsparen die gaan trouwen in de winter krijgen korting. Dat geld ook voor trouwlocatie kasteel Weijenburg in Gelderland. Met de Winter Wedding boek je vaak een volledig verzorgde bruiloft voor een heel aantrekkelijke prijs. Dit voordeel geld ook bruidsfotografie in de winter. Elke fotograaf heeft het (iets) minder druk in de winter, ook ik.

Tips voor de winterbruiloft

In de zomer maak ik vooral bruidsreportages in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda (Noord Brabant). In de winter heb ik wat meer tijd en maak ik ook fotoreportages in de provincies Gelderland, Limburg, Utrecht en Zuid Holland. In overleg ook wel daar buiten. Zoeken jullie een fotograaf voor een winterbruiloft in het buitenland? Gaaf! ….check snel mijn beschikbaarheid en wie weet zie ik jullie voor mijn lens verschijnen.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist