Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Workshops fotografie

Trouwfoto, Slot, Kasteel, Zuylen, Oud Zuyen, Utrecht, Bruiloft fotograaf, Locatie Making of, Fotoshoot, Mobiele fotostudioWorkshops fotografie. Fischer Fotografie verzorgt inspirerende workshops fotografie. Zo ook in  beeldbewerking. Deze workshops  zijn toegankelijk voor iedereen; of je nu beginner bent of gevorderd. Zo nu en dan mag een assistent-cursist mee als second shooter tijdens een trouwdag. Mits het bruidspaar hiermee akkoord gaat. Voor komend seizoen is dit niet meer mogelijk.

Heb je vragen over de workshops of wil je graag inschrijven neem dan contact met mij op.

Tip: Een workshop fotografie als cadeaubon

Prijzen workshops en cursussen

  Mogelijkheden van Workshops :

Alle workshops fotografie worden na overleg op maat gemaakt.

Trouwfoto's verzamel album

Chateau Gerlach & Neercanne

Herfstbruiloft

Winterbruiloft

Kasteel Henkenshage

Kasteel Maurick

Slot Zuylen

Klooster Bethlehem

Kasteel Ammersoyen

Jorrin & Marieke

Kasteel Heeswijk

Koen Jan & Jutta

Nicholas & Annelie

Limburg

Strijp-S Eindhoven

Openingsdans & feestavond

Loveshoot

Boudoir

Inspiratie

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist