Marcel Fischer Bruidsfotografie

Kasteel Sterkenburg

Trouwen op Kasteel Sterkenburg klinkt als een sprookje en dat is het ook. Het bruidspaar wilde de bruidsreportage graag aanvullen met een aantal klassiek geposeerde foto’s. Dit deden we direct na de visagie. Na de bruiloft, in september, hebben we buiten in de natuur nog een leuke fotoshoot gemaakt. Een hele goede rede om nogmaals de bruidsjurk en het kostuum aan te trekken! Tijdens de after-wedding fotoshoot maken we een wandeling in de omgeving van Boxtel… waar ik zelf ook woon. Tijdens de eerste en laatste uren van de dag is het licht het allermooist. We kozen een dag uit met veel zon (nog zo’n voordeel). Een derde goede rede was dat het bruidspaar op hun trouwdag geen extra tijd hoefde in te plannen voor een fotoshoot.

Bruidsfotografie kasteel Sterkenburg

Een geweldig kasteel, onaangetast en authentiek. Het is genieten om te zien hoe goed alles bewaard is gebleven. Het ontdekken van alle rijk gevulde kamertjes is al een avontuur op zich.

Het bruidspaar wilde graag binnen trouwen. Het diner vond plaats in het koetshuis tegenover het kasteel. Het eten was héérlijk. Petje af voor het gastvrije personeel en de leuke gastvrouw.