Snel schakelen? Bel mij: 06-4722 41 90

Prijzen 

Wil jij ook zulke mooie bruidsfoto’s?

Een bruiloft is vooral maatwerk. Onderstaande prijzen dienen als voorbeeld. Het aantal uren bruidsreportage, een fotoshoot ja of nee en een eventueel fotoalbum zijn variabelen die de exacte prijs bepalen. Ook welke keuze album jij wilt, de mogelijkheden hierin zijn groot. Zie menu albums. Verder worden er in de winter iets minder foto’s gemaakt dan in de zomer. Dan hoef je ook minder te betalen.

All-in prijzen, zonder extra kosten, dus inclusief

Profiteer nu van de vroegboekkorting!

vroegboek
korting
vroegboek
korting
vroegboek
korting
vroegboek
korting
bronszilvergoudplantina
5 uur
Enkel reportage
(zonder album)
€ 995,-
6 uur
ALBUM 60cm
opengeslagen
€ 1195,-
8 uur
ALBUM 60cm
opengeslagen
€ 1395,-
11-12 uur
ALBUM 60cm
opengeslagen
€ 1595,-
Exclusief
intake gesprek
Inclusief
intake gesprek
Inclusief
intake gesprek
Inclusief
intake gesprek
300 foto's
100 zwart-
wit versies
350 foto's
100 zwart-
wit versies
350-400
kleurfoto's
+/+ 150 zw
400-550
kleurfoto's
+/+ 200 zw

Kennismaking gesprek 

Natuurlijk vrijblijvend. Behalve kennis maken kan ik jou ook helpen met het trouwschema. Mocht je ver weg wonen dan is mailen, bellen of Skype ook een mogelijkheid.

 

 

Prijsmotivatie

Omdat ik transparant wil zijn en jou investering niet nix is, leek het mij wel netjes om jou inzicht te geven in de prijzen.

Mijn trouwfoto’s zien er niet overdreven bewerkt uit. Dat kan enkel door ter plekke goed te belichten. Mede hiervoor is goede apparatuur nodig. Ik werk met 2 camera’s en 4 lenzen. Waarvan 1 camera €4400,- en bijbehorende lens €2300,-. Na 2 jaar is het aantal gegarandeerde kliks bereikt en is deze toe aan vervanging. Thuis met photoshop is het de kunst om zonder filters en teveel nabewerking mooie bruidsfoto’s te leveren. Filters zitten ook vol met ruis. Op je iPhone niet zo zichtbaar, totdat je het album ziet. Mijn trouwfoto’s worden daarom bewerkt met behoud van kwaliteit. Dat kost extra tijd. Toch lukt het mij door alle ervaring om iets minder uren uren kwijt te zijn aan photoshop dan voorheen. Zodoende kan ik jou mooie prijzen aanbieden. Verder doe ik niet mee aan al die fotowedstrijden (betaal je voor). En sta niet op dure trouwbeurzen. Allemaal gunstig voor de uiteindelijke prijzen.

Zelf ben ik ook erg blij met hoe alles gaat. Ben namelijk elke week voorzien van meer dan voldoende werk. Zo hoef ik enkel opdrachten aan te nemen die ik leuk vind. Het plezier zie je terug in de kwaliteit van de foto’s.

Voorbeeld foto's

Kasteel Henkenshage

Kasteel Sterkenburg

Kasteel Maurick

Oss / Haren

Heerlijkheid Mariënwaerdt

Scheveningen

Den Bosch

Chateau Neercanne & Gerlach

Nuenen

Klooster Bethlehem

Slot Zuylen

Groot Buggenum

Kasteel Heeswijk

Kasteel Ammersoyen

Landgoed Baest

Boxtel

Herfstbruiloft

Trouwen in de winter

Winterbruiloft

CHV fabriek

Strijp-S

Lingerie fotoshoot

Loveshoot

Locatie shoots

Gezin

Trash the dress

Fotogalerij

Interesse na het zien v/d foto's of heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik maak graag kennis met jullie. FischerFotografie is gevestigd in Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de regio Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Van hier uit maak ik bruidsfotografie in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid- en Noord Holland. In goed overleg in héél Nederland én buitenland.
Reacties van klanten

Fischer speelt met de techniek en creëert zo speciale sferen in zijn werk, waardoor je als toeschouwer bijna in de foto stapt

Noor Reigersman
journalist

Net als bij de bruiloften van vrienden heeft Marcel alle verwachtingen overtroffen. Prachtige trouwfoto’s én fotoalbum. Oftewel een echte aanrader!

Marco en Jacqueline

Een spontane persoonlijkheid bij wie het er tijdens de reportage ontspannen aan toe gaat. Marcel maakte verzorgde zowel onze trouwdag als familieshoot.

Reportage Koen Jan en Jutta

Fischer vereeuwigde op een verrassende, soms wonderbaarlijke manier. De technieken die hij gebruikt zijn niet bepaald alledaags

Brabants Dagblad
journalist