Marcel Fischer Bruidsfotografie

Bruiloft fotograaf Kasteel Heeswijk

In de rol van bruiloft fotograaf vertel ik jullie verhaal in foto’s, zoals deze ook echt was. Jullie fotoreportage op Kasteel Heeswijk wordt op sferische wijze vastgelegd. Hierbij improviseer ik vanzelfsprekend van het enorme kasteel en al zijn pracht. Zoals de weelderige tuin, de schitterende lanen, de architectuur en de natuur rondom Kasteel Heeswijk. Het is er namelijk allemaal. En natuurlijk wil je dit alles graag terugzien in een bruidsreportage. Als een totaalplaatje. Deze verhalende fotoreportage gaan we aanvullen met een heerlijk speelse fotoshoot. Spontane trouwfoto’s, emotie, creativiteit en sprookjesachtig licht kenmerken mijn bruidsreportages gemaakt op Kasteel Heeswijk.

Kasteel Heeswijk is een oud bombastisch kasteel. Sprookjesachtig ook. Een nostalgische trouwlocatie waar de romantiek herleeft. Kasteel Heeswijk is bovendien prachtig gelegen. De kasteeltuin en de mooie lanen lenen zich goed voor een fotoshoot. Zoals onderstaande trouwfoto’s tonen kun je zowel binnen als buiten trouwen. In de weidse kasteeltuin of in de ridderzaal.

Bruiloft fotograaf Kasteel Heeswijk

In de rol van bruiloft fotograaf vertel ik jullie verhaal van de dag met behulp van foto’s. Verhalende trouwfoto’s vanaf de visagie in de ochtend tot en met de openingsdans en het feest. Aangevuld met een onbevangen fotoshoot. Tijdens de shoot wandelen we door de weelderige tuin en de prachtige lanen rondom Kasteel Heeswijk.