Marcel Fischer Bruidsfotografie

Bruiloft fotograaf Kasteel Sterkenburg

Trouwen op Kasteel Sterkenburg op de Utrechtse Heuvelrug klinkt als een sprookje. En dat is het, ook voor mij als bruiloft fotograaf. Deze trouwlocatie is echt een verborgen parel. Je reist hier terug in de tijd. En dat is precies wat Eva en Henk voor ogen hadden. Beide verknocht aan alles wat met onze geschiedenis te maken heeft. 

Voor op de trouwdag zelf wenste het bruidspaar een fotoshoot waarin zij er flink op los konden poseren. Het liefst zo klassiek mogelijk. Kasteel Sterkenburg leent zich bij uitstek voor een romantische fotoreportage met de nodige nostalgie.

Op een andere dag, daags na de bruiloft, zouden we de bruidsreportage aanvullen met een spontane fotoshoot. Op een gave plek buiten in de natuur. Dat deden we in de omgeving van Boxtel, waar ik zelf woonachtig ben. We kozen een dag uit met veel zonuren. 

Bruidsfotografie kasteel Sterkenburg

Een geweldig kasteel, onaangetast en authentiek. Het is genieten om te zien hoe goed alles bewaard is gebleven. Het ontdekken van alle rijk gevulde kamertjes is al een avontuur op zich.