Marcel Fischer Bruidsfotografie

Trouwen in het bos | Noord-Brabant

Trouwen in het bos, want Hanneke en Gijs staan voor groen en zijn maar al te graag in het bos. Wat is er dan leuker dan trouwen op een plek waar je altijd graag komt? En soms is dat nog mogelijk ook. In Noord-Brabant trouwen steeds meer bruidsparen op een eenvoudige plek in de natuur.

Het bruidspaar koos voor eenvoud en spontaniteit. Niet te veel decoratie, want de natuur is al mooi genoeg. Mij werd gevraagd om de bruidsreportage in diezelfde eenvoud vast te leggen. Geen flitsers, special effecten of wat dan ook om de boel te romantiseren. Maar het vast te leggen zoals het daadwerkelijk was. 

Bruidsfotografie in het bos

Het bos is een plek waar mensen zichzelf vrij voelen. Daarom is trouwen in het bos zo gek nog niet. Wil jij kans maken om te trouwen in een bos?

Onderzoek dan eerst of je in jou gewenste bos een wettelijke ceremonie mag houden. Per gemeente kijkt men hier anders tegenaan. Check de locatie én het gemeentehuis. Kan dit niet? Check dan of er misschien wél een symbolische ceremonie gehouden mag worden. In dat geval trouw je vooraf in het gemeentehuis.