Marcel Fischer Bruidsfotografie

Trouwen in Kasteel Dussen | Bruidsfotograaf

Trouwen in Kasteel Dussen is uniek. Het is begin maart en ben op weg naar Kasteel Dussen voor een winterbruiloft. In de verte, midden in het polderlandschap, komt het sprookjesachtige kasteel zoetjes aan tevoorschijn. De eerste zonnestralen van de ochtendzon stralen op de robuuste kasteelmuren. Dit belooft een mooie trouwdag te worden.

Kasteel Dussen is voor een bruidsfotograaf een speeltuin met oneindig veel mogelijkheden. Dussen is een klein en knus kasteel die zich kenmerkt om zijn unieke mediterraanse stijl. Want met zijn Toscaanse zuilen uit de 17e eeuw oogt de binnenplaats niet typisch Nederlands. Binnen in het kasteel is er door de eeuwen heen weinig veranderd. Alsof de tijd er heeft stil gestaan. Dit is dé plek waar Danny zijn prinses Reneé het ja-woord wil gaan geven.

Trouwen in Kasteel Dussen. Het romantische kasteel ligt in de driehoek Den Bosch – Breda – Gorinchem. Vanuit mijn woonplaats Boxtel een half uur rijden. Je begrijp het al, ik wil er veel vaker heen. Dus ben je op zoek naar een ervaren trouwfotograaf voor jouw bruiloft op Kasteel Dussen? Check snel jullie trouwdatum en mogelijkheden. Laten we er samen een geweldige fotoreportage van maken.

Is er geen plek meer op Kasteel Dussen? Probeer dan Kasteel Maurick. Zelfde eigenaren, zelfde prachtig en culinair.