Marcel Fischer Bruidsfotografie

Trouwfotograaf Kasteel Daelenbroeck

Trouwfotograaf Kasteel Daelenbroek 2023. Het is zomer wanneer Angelina en Raynor elkaar het ja-woord geven onder de prachtige beukenboom van Kasteel Daelenbroeck. We kennen elkaar al van een paar andere bruiloften. En net als toen werd het wederom een prachtige zomerdag. De fotoreportage begon met aankleden van de bruid begon in de luxe suite van Kasteel Daelenbroeck. Vanaf dat moment brak de zon door in Limburg en is nooit meer weg gegaan. Het was fijn om er weer bij te mogen zijn.

Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch biedt een prachtige entourage voor jullie droombruiloft. Het kasteel, de statische lanen met zijn authentiek lantaarnpalen, de oude brug en de gracht stralen pure nostalgie uit. Tezamen met de machtige beukenboom en de prachtige tuin is het een ideale plek om te trouwen. Ook culinair spreken we van een toplocatie.

Ben je nog op zoek naar een trouwfotograaf voor een spontane fotoreportage van jouw bruiloft op Kasteel Daelenbroek? Marcel maakt verhalende fotoreportages van bruiloften. Aangevuld met een vrolijke fotoshoot. Kasteel Daelenbroeck ligt op een klein uurtje rijden van mijn huis. Graag kom ik weer terug naar deze gave plek. En zie jullie graag voor mijn lens verschijnen.

Meer fotoalbums zien van bruidsparen? Check mijn portfolio.