Marcel Fischer Bruidsfotografie

Prijs op maat

Trouwen in 2024? Mijn website voor bruiloften is door een hack een poosje offline geweest, dus er nog voldoende plek voor in 2024. Maar wacht niet te lang met boeken want het trekt weer aan.

Met een op maat gemaakte prijs betaal je nooit teveel. De exacte prijs is afhankelijk van een aantal factoren.

Om 2 redenen is het in elk geval verstandig om voldoende uren te boeken.

  1. Het is namelijk zo dat de ceremonie, de fotoshoot en/of korte fotomomenten, het meeste werk oplevert in de fotobewerking.
    Voor deze onderdelen betaal je daarom het meest. Want de nabewerking is de grootste klus. Daarom is een korte bruiloft met deze onderdelen relatief duur. En de andere uren en fases van de dag juist goedkoper.
  2. De tweede rede is dat de laatste uren van de dag de zon lekker laag staat. Daardoor ontstaat er mooi licht. Met het gouden uurtje als hoofdprijs. Nu is het vaak zo dat we eind van de dag weinig tijd hebben, maar een fotomoment van 10 minuten is al voldoende. In de ochtend, na het aankleden, hebben we ruim de tijd voor de meer luchtige en spontane fotoshoot.

Fotografie is een spel van licht. Het licht dat op de sensor valt is letterlijk de foto. Met licht geschreven. Thuis in Photoshop kun je dit nog iets verbeteren en er een gepaste sfeer aan toevoegen.
Wil je ondanks mijn adviezen alsnog een korte bruiloft boeken? Prima, maar wees realistisch wat betreft het verwachtingspatroon.

Simpel. Bel, email of app mij het volgende:

  1. Datum
  2. Trouwlocatie
  3. Aantal uren

Meer info om te delen? Over wie je bent of wat je wensen zijn? Laat het mij weten. Nog dezelfde dag ontvang je een vrolijk berichtje terug.

Appen? Check onderstaand icoontje.