Marcel Fischer Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf Den Bosch

Op het moment dat je dit leest ben je waarschijnlijk zoekende naar een bruidsfotograaf voor in de regio Den Bosch. Hier vind je verhalende bruidsreportages. Droombruiloften die zich kenmerken met prachtig licht en sterke composities.

Als ervaren fotograaf in Den Bosch en omgeving ken ik ondertussen veel trouwlocaties op mijn duimpje. De meeste rondom Den Bosch liggen op nog geen kwartier rijden van thuis. Hieronder een overzicht van wat locaties om sfeervol en in stijl te gaan trouwen.

We beginnen het rondje Den Bosch in Boxtel. Mijn little hometown. Met Lseven Beachclub is er een mooie trouwlocatie bijgekomen in Boxtel. Lseven ligt er mooi bij aan een meer in het Molenwijk park. Met natuurgebied de Kampina op een steenworp afstand. Verder is de kleine Protestantse Kerk in Boxtel is ook een hele leuke locatie voor een huwelijksceremonie.

Lseven Beachclub

Trouwfotograaf regio Den Bosch. Huwelijksceremonie in het protestante kerkje in Boxtel.

Protestantse Kerkje in Boxtel

Verliefd bruidspaar tijdens de bruiloft reportage bij Beachclub Lseven in Boxtel
Getrouwd koppel geniet van de ondergaande zon tijdens de fotoshoot na de bruiloft.
Trouwfotograaf Den Bosch. Zittend in een bakfiets wordt de bruid door de menigte naar de bruiloft gebracht.
Trouwfotograaf Den Bosch. Bruidspaar loopt door de hippe Korte Putten straat in Den Bosch en trekt bekijks.

In Vught liggen twee mooie trouwlocaties zo’n beetje tegenover elkaar. Kasteel Maurick ligt aan de oostkant van de A2. In een natuurgebied naast de polder van Den Bosch. Landgoed Huize Bergen aan de westkant. Naast het groene park van Vught.

Trouwfotograaf Vught. Tijdens de ceremonie bij Landgoed Huize Bergen worden de geluksduiven vrij gelaten.
Grappig bruidsmeisje dat veel kleiner lijkt dan het stuur van de trouwauto.

Bruidsparen die willen trouwen in een kasteel dicht bij Den Bosch hebben volop keuze. Kasteel Maurick ligt letterlijk in de polder van Den Bosch. Ietsje ten noorden van Den Bosch ligt Kasteel Ammersoyen. En zelfs Kasteel Heeswijk in binnen een kwartier rijden bereikbaar. Drie sprookjesachtige trouwlocaties om jullie droombruiloft te vieren. Voor mij als bruidsfotograaf regio Den Bosch is dit natuurlijk ook alleen maar smullen. 

Trouwfotograaf Den Bosch. Filmische avondfoto van Kasteel Maurick met bruidspaar in de regen.

Het Stadhuis in Den Bosch biedt de gelegenheid om voor een gering bedrag te trouwen in een klassieke trouwzaal. Ook in de indrukwekkende hal, buiten op de markt en bij de Binnendieze kunnen mooie foto’s worden gemaakt.

Superleuke locatie voor bruidsparen die binnen wil trouwen én feesten. Nergens anders ben je als trouwfotograaf zo afhankelijk van je apparatuur als in de Oranjerie in Den Bosch. Flitsen is dan niet wat je onnodig vaak wil doen. Maar wat een toffe trouwlocatie om te trouwen.

Net boven de Maas in Ammerzoden ligt het oude Kasteel Ammersoyen. Hier kun je trouwen in de tuin met het kasteel uit 1325 als decor op de achtergrond. Hoezo droombruiloft!

Bruidspaar arriveert bij de ceremonie met Kasteel Ammersoyen als decor.
Liefdevolle uitstraling maakt de bruid prachtig.

En dan het bombastische Kasteel Heeswijk met al zijn pracht en praal. Hoe mooi wil je het hebben.

Bruiloft fotograaf, Vrolijke trouwfoto, Dansende gasten
Bruidsfoto met bewegende sluier.
Werkwijze bruidsfotograaf Den Bosch

Op jullie bruiloft fungeer ik als extra paar ogen, waarmee ik alle mooie momenten op de gevoelige plaat leg. Jullie fotoreportage wordt een verhaal vrolijke momenten, emotie en humor. Ook van het geklungel met de jurk dichtmaken. Allemaal toffe herinneringen in de maak. Spontane bruidsfotografie aangevuld met een originele fotoshoot. Dus ben je op zoek naar een echte creatieve bruidsfotograaf voor in Den Bosch en omgeving? Het lijkt me super leuk om jullie voor mijn lens te zien verschijnen.

Zo nu en dan verschenen er publicaties over mijn werk als fotograaf. Soms schrijf ik ze zelf. In onderstaand artikel lees je over een wandeling met een bruidspaar. Het verteld over mijn werkwijze tijdens een wandeling in de natuur. Beneden het artikel nogmaals de tekst in groeten letters. Ochtendwandeling in het sprookjesbos.

Buitengewone trouwfoto in de natuur.
Bruidspaar geniet van elkaar en de bloeiende heide.
Publicatie Fischerfotografie over een after wedding fotoshoot buiten in de natuur.

Het begint te schemeren, het bos ontwaakt en de vogels fluiten luid. Waarschijnlijk uit enthousiasme want de heide laat zich van haar allermooiste kant zien. Samen met mijn klanten loop ik door het donkere gedeelte van het bos op weg naar de open heide. Een ree steekt angstig het pad over. Verderop spotten we silhouetten van een kudde wilde koeien. Het dichtgegroeide bos maakt steeds meer plaats voor de open heide. We zien dat de mist aan het optrekken is en zoetjes aan plaats maakt voor de zon. Het blauwe uurtje is nu op haar allermooist. We zijn getuigen van een natuurwondertje.