Marcel Fischer Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf Eindhoven | Trouwfotograaf Eindhoven

Zonsondergang bij Beachclub Sunrise

Proficiat! Jullie gaan trouwen en zijn volop aan de slag met de voorbereiding van de bruiloft. Daarom waarschijnlijk op zoek naar een geschikte trouwfotograaf. Voor in of rondom Eindhoven. Hopelijk worden wij een match. De fotoreportages van mijn bruiloften zijn een mix van verhalende foto’s en een fotoshoot. Een verhaal in foto’s. Na de bruiloft worden ze een tastbare herinnering. Heerlijk om samen naar terug te kijken. Om zodoende je droombruiloft te herbeleven.

Op deze pagina zien jullie een handig overzicht van allerlei trouwlocaties in en rondom Eindhoven. Met de getoonde trouwfoto’s als voorproefje.

De foto’s bovenaan deze pagina zijn genomen bij Beachclub Sunrise in Best.

Wie wil trouwen in een industriële trouwlocatie kan zijn hartje ophalen bij het Ketelhuis in Eindhoven. Ook buiten leent zich perfect voor een fotoshoot.

Bruiloft fotograaf Strijp-S.
Trouwfotograaf Ketelhuis Strijp-S. Bruid kijkt dromerig naar buiten.

De Oude Willibrorduskerk in Waalre is een oud en nostalgisch kerkje. Tevens rijksmonument. Wie wil trouwen in Oirschot kan zich laten verwennen bij Landgoed Beast. Gelegen in een mooi natuurgebied. Prinsenhof in Best is een restaurant met een grote feestzaal. Het eten is verrukkelijk. Vijf minuten verderop is een mooie plek voor een fotoshoot in de natuur.

De Oude Willibrorduskerk in Waalre

Ook de Watermolen van Opwetten in Nuenen is zeer geliefd onder bruidsparen. Een gemoedelijke trouwlocatie met veel groen.

Watermolen Van Opwetten.

De Watermolen van Opwetten

Het Brabants Genot

Op een kwartier rijden van Eindhoven staat Kasteel Kasteel Henkenshage. Voor wie wil trouwen op een droomlocatie.

Zwart wit fotoshoot bruiloft.
Bruidsfotograaf Eindhoven. Fotoshoot bij Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode

Trouwen jullie in de winter op Kasteel Henkenshage? Bekijk dan ook mijn fotoalbum winterbruiloft Henkenshage.

Nostalgie en romantiek bij Landgoed Kasteel Geldrop. Voor wie wil trouwen in een prachtige klassieke trouwzaal.

Trouwfotograaf. Huwelijksceremonie in de klassieke trouwzaal van Kasteel Geldrop.
Brandende kaars tijdens de huwelijksceremonie in Kasteel Geldrop.

Het verhaal van een trouwdag is als een lopende film. Waarvan ik alle interessante momenten stil weet te leggen. Te vereeuwigen. Op een nog mooiere manier dan deze momenten in werkelijk al waren. Met een sprekende fotoreportage als resultaat. Geromantiseerd met een ontspannen fotoshoot. Dit alles gehuld in prachtig licht.

Liefde en emotie. De setting en architectuur. Alle dynamiek en levendigheid. Dit alles tezamen is waarom een bruiloft fotograferen zo gaaf is. Tevens ook de reden waarom ik bruidsfotograaf ben geworden. Maar in zekere zin ook het avontuur. Want wat werkelijk gaat gebeuren op een trouwdag weet je nooit. De film even stopzetten voor een mooie foto kan natuurlijk niet. In de bruidsfotografie vind ik uitdaging. Ik wil geen standaard trouwreportage maken, maar een fotoreportage met een wow-factor.