Marcel Fischer Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht. Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Hoe zou het zijn als jullie trouwfotograaf zich onzichtbaar onder de gasten begeeft om het verhaal van jullie dag te vertellen. Puur en onaangetast. Want dat is wat ik doe als bruidsfotograaf. Vanaf de achtergrond maak je vaak de spontaanste trouwfoto’s. Meestal heb je de aanwezigheid van de fotograaf niet eens in de gaten. En dat levert schattige plaatjes op. De fotoreportage wordt aangevuld met een fotoshoot.

Trash the dress loveshoot in de natuur.
Bruid krijgt een knuffel na de huwelijksceremonie op Landgoed Buitenplaats Sparendaal.

Voor wie chique wil trouwen. Op de Utrechtse Heuvelrug vind je Kasteel Sterkenburg, Buitenplaats Sparrendaal en Slot Zeist. Drie stijlvolle trouwlocaties met klassieke en sfeervolle ruimtes. Wat opvalt bij deze drie toppers, is dat het interieur bijzonder goed bewaard is gebleven. En wat te denken van het bombastische Kasteel De Haar en zijn weelderige stijltuinen. Schitterend trouwlocaties.

Bruidsfotograaf Utrecht. Huwelijksceremonie in de klassieke trouwzaal van Slot Zeist.

Slot Zeist

Bruidsfotograaf Utrecht. Huwelijksceremonie in de tuin van Kasteel de Haar.

Kasteel de Haar

Het verhaal van de trouwdag begint met de visagie, de jurk ophangen en het aankleden. Volgens mij is het een favoriet onderdeel voor elke bruidsfotograaf. Je maakt dan de meest storytelling foto’s. En genoeg tijd om extra mooi te belichten. Zoals hieronder in een van de klassieke kamers van Landgoed Buitenplaats Sparrendaal

Trouwfoto Landgoed Buitenplaats Sparrendaal.
Bruidsfotograaf Utrecht. Het opmaken van de bruid op Landgoed Buitenplaats Sparrendaal.

Goed uitgeruste bruidsfotograaf Utrecht. Een lens voor het interieur, maar zeker ook een speciale lens om onzichtbaar te kunnen blijven. Met een telelens is dit mogelijk. Hiermee wordt de fotoreportage van de bruiloft spontaan. Een echt verhaal van warmte, vreugde en emotionele momenten. Van de knuffel van een goede vriend tot aan de “oeps” tijdens de speech. Zoals de dag écht was. Gevuld met warme fotomomenten. Zoals hieronder op Kasteel Sterkenburg.

Bruidsfotograaf Utrecht. Bruidspaar observeert de gasten op Kasteel Sterkenburg.
De onzichtbare trouwfotograaf Utrecht. Onaangetast moment van de bruid op Kasteel Sterkenburg.

Vrijwel elke bruidsreportage wordt aangevuld met een ontspannen fotoshoot. En/ of een kort fotomoment. Lekker onbevangen. Zonder in de camera te moeten kijken. Zonder jezelf te hoeven afvragen hoe te poseren. Want tijdens deze fotosessie word je gestuurd vanaf het begin tot aan het eind. Makkelijk dus en gewoon aan mij overlaten.

Verhalende fotoshoot in de natuur.
Bruidspaar loopt door het mysterieuze bos, het sprookjesachtig strijklicht tegemoet.

Spontane bruidsfotograaf Utrecht. Op het moment dat je dit leest ben je hopelijk enthousiast geraakt. En waarschijnlijk al bezig met de voorbereiding van jullie trouwdag. En zoek je nog een trouwfotograaf. Stuur gerust een app. Bellen mag natuurlijk ook. Want ik zie jou graag voor mijn lens verschijnen.

Bruidsfotograaf Utrecht: opladen voor de volgende bruiloft 🙂