Marcel Fischer Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf Zuid-Holland

Herbeleef na de bruiloft alle waardevolle momenten van jullie dag met verhalende trouwfoto’s. In de rol van bruidsfotograaf Zuid-Holland zet ik de tijd even stil. Zodoende wordt de mooiste dag van jullie leven vereeuwigd. En dat gebeurd op unieke wijze. Speels, romantisch en zo nu en dan ook een beetje filmisch.

Bruidsfotograaf Zuid-Holland. Bruidegom kust de hand in Kasteel Keukenhof.

Kasteel Keukenhof

Romantische fotoshoot van het bruidspaar en de trouwauto in een mysterieuze omgeving.

Park bij Paleis Noordeinde

Als bruidsfotograaf werk ik in zuid en midden Nederland, dus ook in Zuid-Holland. Zoals hieronder tijdens een bruidsreportage op het strand van Scheveningen.

In dit artikel schrijf ik over drie prachtige locaties om te trouwen. Kasteel Keukenhof is een klein maar prachtig kasteel. Het Museumpark Archeon in Alphen aan den Rijn is juist een enorm grote plek. Het Archeon is ook een verrassende plek. Je waant je hier terug in de tijd. Niet voor niets worden hier veel films opgenomen. Het was dan ook de wens van het bruidspaar om de bruidsreportage te voorzien van een filmisch tintje.

Filmisch

Wie mij neemt als trouwfotograaf kan rekenen op een verhalende fotoshoot als onderdeel van de gehele bruidsreportage.

Filmische trouwfoto’s of puur realistisch, met spontane foto’s vertel ik het verhaal van een trouwdag. Mijn bruidsreportages kenmerken zich om het verhalende karakter. Avontuur, liefde en romantiek worden op een speelse wijze neergezet. En tijdens de fotoshoot wordt het bruidspaar prachtig belicht. Want juist dan zien jullie er op je allermooist uit. Ondertussen mag de onderlinge romantiek er ook vanaf spatten. Je hoeft daarbij niet eens te kunnen poseren, want tijdens de shoot help ik jullie.

Bruidsfotograaf Zuid-Holland. Romantische handkus.
Prachtig licht door de sluier van de bruid op haar gezicht.

Meer foto’s zien? Check dan ook even het fotoverhaal van bruidsfotograaf Archeon.

Als bruidsfotograaf kom ik graag in Zuid-Holland. Vanaf mijn woonplaats Boxtel ben je er zo. Mocht je enthousiast zijn na het doorbladeren van mijn bruidsreportages, dan stuur gerust een app. Ik zie jullie graag voor mijn lens verschijnen.

Bruidsfotograaf Zuid-Holland