Marcel Fischer Bruidsfotografie

Bruiloft fotograaf Gelderland

Op het moment dat je dit leest gaan jullie waarschijnlijk trouwen in Gelderland. Gefeliciteerd! In de rol van onbevangen trouwfotograaf leg ik iedere trouwdag op speelse wijze vast. Ook in Gelderland. Met verhalende foto’s, vol vrolijke momenten, humor, liefde en details. Aangevuld met een levendige fotoshoot waarin jullie prachtig belicht gaan worden. Jullie samen op je allermooist.

bruiloft-foto-kasteel-ammersoyen-bruidsfotograaf-den-bosch-noord-brabant

Meestal ben ik er van begin tot het einde bij om het verhaal compleet te maken. Vanaf de visagie tot aan de openingsdans. Na de visagie is er meestal tijd over voor een fotoshoot. Na de lunch vertrekken we naar de trouwlocatie. Soms in een geinige trouwauto. In dat geval hangt de bruiloft fotograaf onderweg uit het raam van zijn auto. Of bevindt zich plots op de leuning van de achterbank. Alles voor het mooie plaatje!

Trouwauto op weg naar landgoed De Heerlijkheid, Mariënwaerd.
Spontane fotoshoot bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerd.

Gelderland staat bekend om zijn vele appelgaarden en andere boomgaarden. Ook om zijn prachtige landgoederen. Bijvoorbeeld Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, echt een geweldige trouwlocatie. De laan met notenbomen is van zeldzame schoonheid. Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel is een nieuw landgoed, midden in de Betuwe. In de omgeving zijn héle geschikte plekjes te vinden voor een verhalende fotoshoot in de natuur of op de dijk bij de rivier.

Spontane fotoreportage van een ceremonie in de boomgaard van landgoed De Heerlijkheid  in Gelderland.

Landgoed Heerlijkheid

Bruidspaar viert de liefde tijdens een onbevangen fotoshoot bij de Heerlijkheid in Eck aan Wiel.

Wil je liever trouwen in een kasteel, dan is het middeleeuwse Kasteel Ammersoyen een aanrader. Midden in de polder ligt het oudste kasteel van Gelderland.

Verhalende fotoreportage van huwelijksceremonie in kasteel Ammersoyen.

Trouwen in de kasteeltuin van Ammersoyen

Filmische trouwfoto gemaakt tijdens een fotoshoot bij kasteel Ammersoyen in Gelderland.

Kortom, met verhalende foto’s vertel ik jullie verhaal van de dag. Dus zoek je nog een onbevangen bruiloft fotograaf in Gelderland, voor een speelse fotoreportage? Check snel mijn beschikbaarheid.

Wanneer de zon te lang schijnt, dan komt de hoed tevoorschijn. Camera’s zijn niet dol op zonnecrème. En bij gebrek aan haar.

Marcel Fischer, Bruiloft fotograaf Gelderland