Marcel Fischer Bruidsfotografie

Trouwfotograaf Helmond | Bruidsfotograaf Helmond

Wie gaat trouwen in Helmond en omgeving heeft keuze uit een aantal prachtige trouwlocaties. Ook de ideale bruidsfotograaf zal gekozen gaan worden. Hopelijk ben ik dat.

Foto’s van de trouwdag zijn natuurlijk belangrijk. Laat daarom je trouwfoto’s vastleggen door een ervaren trouwfotograaf. Hier boek je een spontane bruidsreportage die de sfeer van de dag op een prachtige wijze naar boven laat komen. Herinneringen om later te delen met jullie kinderen en kleinkinderen.

Op vijf minuten rijden van Helmond staat Kasteel Croy. De trouwzaal van dit fotogenieke kasteel biedt een prachtige ambiance voor een huwelijksceremonie. De droombruiloft begint al bij aankomst in de mooie oprijlaan. Je kunt ook trouwen in de kasteeltuin. Met het kasteel als decor op de achtergrond. Zelf nog niet meegemaakt en Iets waar ik mij enorm op verheug.

Moeder van de bruid maakt haar dochter mooi.
Trouwfotograaf Helmond. Wandelend bruidspaar viert uitbundig hun trouwdag.
Trouwfotograaf Kasteel Croy. Dansende bruidsmeisjes voor het koetshuis.
Bruidsfotograaf Kasteel Croy. Bruidspaar en bruidsmeisjes poseren voor het kasteel.

Meer trouwfoto’s zien van Kasteel Croy? Check het fotoalbum van de bruiloft in 2023.

Ook Kasteel Helmond is een superleuke trouwlocatie voor een huwelijksceremonie. Zoals in de klassiek ingerichte Carel Frederik Wesselman trouwzaal.

Nationaal Park De Grote Peel is een prachtige plek voor bruidsparen die graag een fotoshoot in de natuur willen laten maken. Het natuurgebied ligt ten zuiden van Helmond. Je vind er duinen, bossen en beekdalen. De vennen zijn ontstaan in de ijstijd. Eind van de zomer bloeit de heide paars.

Romantische fotoshoot met bruidspaar in de natuur.
Bruidspaar bewandeld een kronkelend pad door de natuur.

Toevallig interesse in een pre-wedding loveshoot? Check dan het album love fotoshoots op mijn groene website.

Pure trouwfoto’s en magisch licht verwezenlijken jouw droombruiloft. Spreken mijn foto’s je aan? Dan kom gezellig langs bij mij thuis in Boxtel of stuur alvast een app.

Jullie fotoreportage wordt een afwisseling van geposeerde en spontane momenten. Onopvallend aanwezig leg ik de meest onaangetaste momenten vast. Want spontaniteit vertelt het verhaal van jouw trouwdag zoals deze ook echt was. Tijdens de fotoshoot gaan we lekker bewegen. Tijdens het poseren help ik jullie. Nadenken krijgen jullie de tijd niet voor. Juist daarom ogen mijn trouwfoto’s zo puur. Prachtige lichtinval maakt jou op je allermooist. Trouwfoto’s om trots op zijn.

In de eerste periode van mijn fotografie lag mijn focus vooral op het maken van fotoreportages in het buitenland. In het menu publicaties zie je voorbeelden hiervan. Op sommige plekjes was het maken van foto’s ongewenst. Dat heeft mij in een latere periode enorm geholpen. Met name toen ik begon met het fotograferen van bruiloften. Tijdens een trouwdag kan de film niet stopgezet worden. Omdat de film non-stop doorloopt leer je foto’s te visualiseren vanaf een plek waar je op dat moment nog niet bent. Om vervolgens naar de juiste plek te gaan. Vanaf daar schiet je dan je beste foto’s. Vandaag de dag gaat dit vanzelf. Een bruiloft een mix van allerlei vormen van fotografie tezamen. Deze geweldige uitdaging zorgt ervoor dat trouwfotograaf zijn mijn favoriete bezigheid is geworden.

Trouwfotograaf Helmond