Marcel Fischer Bruidsfotografie

Trouwfotograaf Limburg

Gefeliciteerd en welkom op de pagina van trouwfotograaf Limburg, van Marcel Fischer. Nu je dit leest ben je waarschijnlijk bezig met de planning van jullie bruiloft. De ideale trouwfotograaf zien te vinden is daar onderdeel van. Een fotoreportage van een bruiloft kenmerkt zich bij mij met sprekende foto’s. De trouwfoto’s gaan het verhaal van de dag vertellen zoals deze écht was. Tijdens de fotoshoot help ik jullie door het neerzetten van een ontspannen sfeer. Niet al te serieus en met de nodige humor en enthousiasme. Met gevoel voor mooi licht en compositie krijgen jullie trouwfoto’s de wow-factor. 

Trouwfotograaf Limburg. Trouwauto scheurt langs Château Neercanne in Zuid-Limburg.

Bruidsfotograaf Limburg. Bruidspaar geniet van elkaar in Château Neercanne.

Château Neercanne

Limburg staat bekend om zijn kastelen. Zo is Landgoed Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch een trouwlocatie die bij veel bruidsparen hoog op het lijstje staat. Veel bruidsparen en familie blijven hier slapen. Trouwen op Kasteel Groot Buggenum bij Roermond is ook echt een aanrader. En wat te denken van trouwen op Château Neercanne. Een heus terrassenkasteel dat ligt in een adembenemende omgeving tussen de wijngaarden.

Een verhaal in foto’s is natuurlijk een totaalplaatje. Vanaf het begin van de trouwdag. Tijdens de visagie start dus de fotoreportage van een bruiloft. Om te beginnen met de jurk, de schoenen enzovoort. Vervolgens met het vastleggen van de bruid tijdens het opmaken. Mooi belicht en ook nog eens storytelling. Een fotogenieke fase van de trouwdag.

Trouwfotograaf Limburg. Bruidspaar tijdens zonsondergang met Kasteel Groot Buggenum op de achtergrond.

Kasteel Groot Buggenum

Trouwfotograaf Limburg. Grappige fotoshoot bij Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

Beukenboom Kasteel Daelenbroeck

Bruidsfotograaf Limburg. Prachtige strijklicht tijdens het rouwen in de kerk.
Bruidspaar arriveert in hun oldtimer op de bruiloft

Belgisch-Limburg

Of misschien alvast zin in een warming-up in de vorm van een pre-wedding fotoshoot? Ga dan even naar mijn groene website. Voor een ontspannen verlovingsfotoshoot in de natuur.

Trouwfotograaf Limburg, Marcel Fischer, is misschien wel eens de ideale persoon waar jullie naar zochten. Aarzel niet en stuur gerust een appje. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Tijdens het wandelen in de natuur kom ik helemaal tot rust. Deze foto is genomen door een klant. Tijdens de fotoshoot werden de rollen voor even omgedraaid. Zoals je ziet zijn deze wandelingen ook een zoektocht naar mooi licht. Hoe ik dat doe staat beschreven in de column die te vinden zijn in het menu publicaties.

Trouwfotograaf Limburg