Marcel Fischer Bruidsfotografie

Trouwfotograaf Oss & bruidsfotograaf Oss

Trouwfotograaf Oss. Op deze pagina vind je informatie over drie trouwlocaties in de driehoek Oss, Veghel en Wijchen. Ook lees je hoe mijn spontane bruidsreportages tot stand komen. Wat jullie van mij kunnen verwachten en wie ik ben.

Rondom Oss zijn een aantal prachtige trouwlocaties. In Veghel een geweldige industriële plek voor een industriële fotoshoot.

In het kerkdorp Haren ligt het prachtige Klooster Bethlehem. Deze trouwlocatie heeft misschien wel de meest betoverende trouwzaal van Nederland. Het decor van deze authentieke trouwzaal is als in een sprookje. Meer trouwfoto’s zijn te zien in het album Klooster Bethlehem.

Spontane trouwfoto van de ceremonie op Klooster Bethlehem.
Trouwfotograaf Klooster Bethlehem. Spontane fotoshoot in de appelgaard.

Ten oosten van Oss kun je trouwen in Kasteel Wijchen. De antieke trouwzaal is goed bewaard gebleven. Buiten vind je eeuwenoude bomen en een chique kasteeltuin met romantische bruggetjes.

Bruidspaar onderweg naar de bruiloft in een klassieke oldtimer cabriolet.

De oldtimer van een kennis van mij

Spontane bruidsreportage in de klassiek trouwzaal van Kasteel Wijchen.

Kasteel Wijchen

Veel bruidsparen die trouwen in de omgeving van Oss wijken voor de fotoshoot uit naar de oude CHV fabriek aan de Noordkade in Veghel. Een stoere industriële locatie waar zowel binnen als buiten prachtige trouwfoto’s gemaakt kunnen worden. Handig voor als er veel regen is voorspeld.

Trouwfotograaf Veghel. Surrealistische fotoshoot op de industriële locatie van de oude CHV fabriek.
Industriële fotoshoot met bruidspaar bij de oude CHV fabriek in Veghel.

Bruidsfotografie is natuurlijk veel meer dan alleen maar mooie trouwfoto’s laten maken. Want je wil ook dat hele speciale gevoel van een trouwdag in de fotoreportage weten te leggen. Tijdens het terugkijken zullen zulke foto’s weten te raken. In het fotoverhaal spelen jullie twee de hoofdrol. Te midden van alle gasten en familie om je heen. Zelf zal ik zoveel mogelijk afwezig proberen te zijn. Zeg maar in de rol van de bijna onzichtbare trouwfotograaf. Met als doel onaangetaste bruidsfotografie. En dat niet alleen. Want mooi licht en de nodige creativiteit voegen juist heel veel toe aan jullie trouwfoto’s. Het uiteindelijke fotoverhaal is een mix van verhalende trouwfoto’s aangevuld met een prachtig geregisseerde fotoshoot. Na de bruiloft ontvangen jullie een fotoboek die de kriebels in je buik terug laten komen.

Voor de bruiloft: Kom gezellig langs in Boxtel om elkaar te leren kennen.

Tijdens de bruiloft: Vermomd als gast probeer ik zo veel mogelijk onzichtbaar te blijven. Maar alleen dat zou te makkelijk zijn. Tijdens de fotoshoot ben ik namelijk behalve trouwfotograaf ook jullie regisseur. Want nadenken hoeven jullie niet. Ik stuur jullie van begin tot eind.

Na de bruiloft: Dan start deel 3 van de bruidsreportage. Namelijk het nabewerken van jullie trouwfoto’s. Dit is de grootste klus. Na een week ontvangen jullie de foto’s. Ik weet dat jullie niet kunnen wachten.

Spontaan, enthousiast, gepassioneerd en iemand met een enorme drive voor zijn vak. Mijn werk is mijn hobby, dus ik werk veel. Voor de balans ben ik graag in de natuur. Meestal om te wandelen of op de mountainbike. Ook kom ik graag in de natuur voor een fotoshoot. Samen met mijn klanten maken we dan een ontspannen wandeling langs mooie plekjes, het mooie licht en de mooiste natuurlijke omstandigheden. Hierover heb ik columns geschreven die te vinden zijn in het menu publicaties.

Trouwfotograaf Oss